קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

כוסברה כוסברה מאהי מאי

כוסברה כוסברה מאהי מאי
כוסברה קרושה מאי מאי מאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם פלפל, כוסברה, פילה מהי מהי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, אלמונד טימין מאהי מאהי מצופה ברוטב שרדונה לימון, ו קשיו-קוקוס מצופה מאהי מאי עם סלסה תפוז-בננה.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת חסינת תנור גדולה מעל חום גבוה בינוני.מחממים תנור ל 375 מעלות.מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל.לדלות רק צד אחד של כל פילה בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים דגים, כוסברה בצד למטה, לתוך שמן זית חם, להיזהר לא קהל המחבת.מבשלים עד כוסברה הוא פריך, בודק לעתים קרובות לא לשרוף. (אני בודק אחרי 1 דקה, אז כל 30 שניות לאחר מכן.).הפוך דגים מעל, ואז במקום בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים במשך 3-5 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.אם אין לך מחבת חסינת תנור גדולה, אתה יכול לבשל דגים כמה פילה בכל פעם, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה כדי לסיים את הבישול. אתה יכול להשתמש פחות שמן או ריסוס nonstick אם באמצעות מחבת nonstick, רק לזכור להוסיף יותר לפני הוספת דגים יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הוסף זמן בישול נוסף שכן המנה אינה מחוממת מראש.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.