כוסות מקרוני וגבינה ביסקוויט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם grands! ביסקוויטים לחמאה בסגנון ביתי, אפונה, מקרוני וגבינה מקוריים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כוסות מק וגבינה דרום מערב, ביסקוויט בייקון, ביצים וגבינה, ו גביעי ביסקוויט צ'ילה וגבינה.
הוראות
תנור חום ל 191°. הפוך מק & גבינה לפי הוראות על תיבת. מערבבים בחרדל עד מעורבב היטב. מערבבים אפונה, גזר ו 1/2 כוס הגבינה.
בינתיים, להפריד בצק לתוך 5 ביסקוויטים; להפריד כל ביסקוויט לתוך 2 שכבות. לחץ היטב 1 שכבת ביסקוויט בצד התחתון ומעלה של כל אחד 10 ungreased בגודל רגיל מאפין כוסות, ויוצרים שפה 1/4 אינץ'. ממלאים בתערובת מקרוני; מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים 16 עד 20 דקות או עד הקצוות של ביסקוויטים הם חום זהוב. מגניב 1 דקה; להסיר מחבת.