מתכון זה מספק 24 מנות. עם 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכריות שוקולד עטופות בנייר כסף, אבקת סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת גלידה בטעם מנטה, עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת, ו חמאת בוטנים-גביעי פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו 24 כוסות מאפין קטנות, 1 3 / 4x1 אינץ', עם כוסות אפייה נייר, אם תרצה. לחתוך בגסות מספיק סוכריות מנטה (על 1
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. לחץ על כל כדור בתחתית ולמעלה בצד של כל כוס מאפין. כפית על 2 כפיות מילוי לתוך כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
אופים 18 עד 20 דקות או עד כמעט לא הזחה נשאר בעת מילוי הוא נגע קלות. מגניב מעט; להסיר בזהירות מכוסות מאפין כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. פרוסט עם ציפוי.