כופתאות דלעת פריכות ומתוקות
כופתאות דלעת פריכות ומתוקות יכולות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לך דלעת, אבקת סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פאן פריכים פריכים ירקות טופו כופתאות, כופתאות חזיר בקארי ירוק תאילנדי ברוטב קוקוס עם שאלוט מטוגן פריך, ו כופתאות דלעת.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית.
סדר עטיפת טון 1 וון על משטח נקי, שטוח. (לכסות עטיפות שנותרו עם לעטוף פלסטיק או מגבת לחה כדי למנוע התייבשות.) לחות קלות קצוות של עטיפה עם מים.
מקום על 2 כפית. תערובת דלעת במרכז עטיפה; לקפל 2 פינות מנוגדות יחד על תערובת דלעת, ויצרו משולש. הקש קצוות יחד כדי לאטום, הסרת כל כיסי אוויר. מכסים בניילון נצמד או במטלית לחה. חזור על הנוהל עם עטיפות שנותרו תערובת דלעת.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' בתנור הולנדי; חום עד 37
כופתאות מטוגנות, 3 בכל פעם, כ -20 שניות בכל צד או עד חום זהוב וקצוות הם פריכים.
מפזרים אבקת סוכר, ומגישים מיד.
כופתאות שוקולד אגוזים קריספי 'N' מתוק: להשמיט את המרכיבים הראשונים 5.
להקציף יחד 1/2 (8-עוז.) חבילת גבינת שמנת מרוככת, 1 ממרח אגוזי לוז כוס, ו 3 כף. כל המטרה קמח עד מעורבב וחלק. המשך עם מתכון לפי ההוראות, החל בשלב
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו נוטלה עבור ממרח אגוזי לוז.