כמון שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. אם יש לכם עגבניות, שן שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו כמון-שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas, כמון שפשף סטייקים עם סלסה אבוקדו ורדה, ו פורצ'טה קובנית שפשפה כמון. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להעביר חצי תערובת אבוקדו לקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים עגבניות לקערה בינונית ראשונה ומלפפון לקערה שנייה. עונה salsas לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. מכסים salsas בנפרד להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
לשפשף כל סטייק בכל רחבי עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מפזרים כל צד של כל סטייק עם 1/2 כמון טחון כפית; לשפשף לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים 2 סטייקים לכל מחבת; מבשלים עד חום עמוק, כ 2 דקות לכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל סטייקים כדי doneness הרצוי, כ 2 דקות יותר לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.