כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק אוסטרלי
כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק אוסטרליות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו -40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, מלח ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות תירס כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק, כנפי עוף פריכות מטוגנות בשמן עמוק, ו כנפי עוף אפויות פריכות (yup...no מטגן עמוק באופק).
הוראות
מניחים את כנפי העוף בצלחת זכוכית גדולה או קערה. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, רוטב צדפות, שרי, מלח ופלפל ושופכים תערובת על עוף; פונים למעיל. מכסים צלחת ומקררים כדי להשרות במשך 12 עד 24 שעות.
הסר עוף מן המרינדה, להיפטר מכל המרינדה הנותרים.
מערבבים קמח לכל מטרה עם קמח תירס בצלחת רדודה או קערה וזורקים כנפיים בתערובת קמח עד מצופה היטב.
מחממים שמן במחבת עמוקה או בטיגון עמוק וכנפיים מטוגנות עמוקות עד פריכות ומבושלות דרך (מיצים לרוץ ברור).
מסננים על מגבות נייר ומגישים.