כנפי עוף בסגנון מסעדה בריאים יותר באפלו עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, קמח, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו כנפי עוף בסגנון באפלו, כנפיים בסגנון באפלו, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, פפריקה, פלפל קאיין ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פפריקה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים כנפי עוף בצלחת גדולה ומפזרים תערובת קמח עליהם עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
קמח לכל מטרה
3
מניחים על תבנית אפייה ומקררים במשך 1 שעה, חשוף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (204 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אופים כנפיים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, על 15 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
עצם
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מערבבים חמאה, רוטב חריף, פלפל ושום בסיר קטן על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת מעורבבת היטב, כ -3 דקות.
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.