כנפיים דביקות מתובלות ומתובלות
נסו כנפי עוף מתובלות, דביקות ומתובלות, קריספי מתוק דביק כנפיים חריפות, ו כנפיים אפויות בתנור מתובלות ומתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F. לרסס מגש גיליון גדול rimmed עם ספריי nonstick.
מניחים את העוף על מגש הסדין ומפזרים קלות עם מלח ופלפל.
אופים עד מבושל דרך פריך, כ 45 דקות.
בינתיים, לשלב את הדבש, רוטב סויה, חומץ, חמאה, שום, צ 'יפוטלה וג' ינג ' ר יחד בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים נמוך עד עבה וסירופ, כ -15 דקות.
מוסיפים את הכנפיים המבושלות לקערת הרוטב. לזרוק עד מצופה לחלוטין.
מוסיפים למגש ומפזרים את הבצל הירוק.
מרכיבים
2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1קילוגרםכנפי עוף, מופרדים במפרק2פלפל צ'יפוטלה, טחון4ציפורןשום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טחון3בצל ירוק, פרוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה דל נתרן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אורז