קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

כרוב כבוש נאפה עם שזיפים אומבושי

כרוב כבוש נאפה עם שזיפים אומבושי
כרוב כבוש נאפה עם שזיפים אומבושי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח כשר, חומץ אורז, כרוב נאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו כרוב כבוש, כרוב נאפה כבוש חריף סיני, ו סלט כרוב נאפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להעביר כרוב לקערה גדולה ועלים נפרדים, ואז לזרוק עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
3
מערבבים יחד שזיפים אומבושי, מירין, וחומץ אורז בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיריןמירין
שזיףשזיף
4
לשטוף כרוב עם מים קרים במסננת ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
5
בחוזקה לסחוט 1 קומץ כרוב כמה פעמים כדי להסיר עודף מים ולהעביר לקערה ניקה. חזור עם כרוב שנותר. מערבבים בתערובת umeboshi, ואז צמרמורת, מכוסה, ערבוב פעם או פעמיים, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1
כרוב כבוש יכול להיות מקורר עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך