קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר

כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כרוב עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך כרוב סבוי, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, לחמניות כרוב ממולאות מתובל ברוטב רוטב פטריות, ו מלית פטריות בר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
ממלאים סיר גדול-אחד שבו אתה יכול לטבול ראש שלם של כרוב—עם מים ולהביא לרתיחה. (כדאי להשתמש בסיר עם מסננת, כגון סיר פסטה, כך שתוכל להרים את הכנס כדי להסיר את הכרוב מבושל, ולא להיאבק עם כפיות או מלקחיים.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הראש הראשון של כרוב פרבול במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
3
הסר ולתת לו לנקז במסננת בכיור עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בינתיים, לבשל את הראש השני של כרוב, ניקוז, מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בעדינות למשוך את העלים החיצוניים את כל כרוב. (חלקם עשויים להיות רטובים או קרועים.) הגדר אלה בצד כדי קו צלחת אפייה. זה עוזר לחתוך חלק מהגבעול הגס בהתחלה ובזמן קילוף העלים. המטרה שלך היא להיות 12 עד 16 בינוני מושלם עלים גדולים שבו לגלגל את המילוי. הניחו בצד את העלים הקטנים לריפוד תבנית האפייה גם כן. אם אתה יכול לקבל יותר מ -16 עלים לדברים, לעשות זאת-אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי יונים קטנות. ללטף כל עלה יבש ולהניח בצד על מטבח או מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ל-1 אננסל-1 אננס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
במחבת קטנה, להמיס 2 כפות של החמאה על אש בינונית, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום והכניס את הבצל, האורז והבשר קצוץ למעבד מזון; מתבלים במלח ופלפל; ומערבבים עד מעורבב היטב. אתה רוצה להיות זהיר לא overprocess את המילוי-זה צריך להיות עקביות של כדורי בשר גלם, ולא להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
לפרוס את" הבחירה " עלי כרוב על משטח עבודה ולחלק את המילוי בין העלים: גודל המנה המדויק עבור כל אחד יהיה תלוי בגודל של העלה. (אני לגבש את המילוי על עם כף, הצבת אותו ליד החלק התחתון של העלה). אם כל גזע שנותר על העלה נראה קשה במיוחד או עבה, אתה יכול לקלף אותו עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
8
מגלגלים את העלים, מתקפלים בצדדים ומסתיימים כך המילוי סגור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
בשורה התחתונה של 9-x-12-in/23-x-30.5 ס " מ צלחת אפייה עם כל שאריות עלי כרוב. (אם, לאחר רירית המנה, אתה מוצא עדיין יש לך הרבה עלים שאריות, לאחסן אותם במקרר ובסופו של דבר לקצוץ אותם, לבשל בחמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל לשמש צלחת בצד לארוחה אחרת!). השאר את הלחמניות למעלה, בצד התפר למטה; הם יכולים להיות צפופים יחד, רק כל עוד הם לא חופפים. אם נגמר לך מקום בתבנית אפייה אחת, להתחיל קטן, שני אחד, רירית אותו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
יוצקים את מרק העוף (זה צריך לבוא על שליש הדרך במעלה הצדדים של לחמניות, ולא לטבול אותם). נקדו את צמרות הלחמניות עם 3 כפות חמאה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
אופים במשך 40 דקות עד 1 שעה, או עד צמרות זהובות מעט פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר את לחמניות הכרוב על מגש ולשמור חם (אתה יכול אוהל אותם עם נייר כסף ולשמור אותם בתנור כבוי). להשליך את העלים רירית צלחת האפייה, אבל להזמין את המרק, אשר יתווספו רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננסל-1 אננס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים לפחות 30 דקות, עד שהתרככו. מסננים את הנוזל השריה דרך מסננת בסדר רשת מרופדת במגבת נייר או בכותנה, מונח על קערה. לסחוט את הפטריות עד המיצים מופקים כל. תניח את הנוזל בצד. יש לשטוף את הפטריות במים קרים, לטפוח יבש, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת גדולה, ממיסים את החמאה על אש בינונית ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הפטריות הטריות הקצוצות ופטריות מיובשות ספוגות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הפטריות רכות וזהובות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מפזרים את הפטריות עם הקמח, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים כל הזמן עד שהפטריות מצופות היטב. מוסיפים לאט את הנוזלים השריית פטריות שמורות, ממשיכים ומערבבים עד שכל הנוזל מעורבב ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את היין, השמנת וכל מרק שנותר במחבת שבה התבשלו לחמניות הכרוב, מוסיפים כל אחד בנפרד, מערבבים כל הזמן, ומאפשרים לרוטב להתעבות לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום. מבשלים את הרוטב במשך 15 דקות טובות או משהו כזה, עד עבה ועשיר. אם הרוטב עדיין דק מדי לאחר 15 דקות, להעלות את החום ומבשלים ברתיחה עדינה, ערבוב, עד מופחת עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
כאשר מוכן לשרת, יוצקים את רוטב הפטריות על לחמניות הכרוב, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננסל-1 אננס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מתוך מטבח כפרי פולני מאת אן אפלבאום ודניאל קריטנדן, © 2012 Chronicle Books

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק480 מ 480 מ " ל מרק עוף או מלאי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק630 גרם אורז לבן מבושל630 גרם אורז לבן מבושל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן 60 מ יין לבן 60 מ " ל, רצוי ורמוט יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)455 גרם מעורב פטריות בר טריות, ניקה, גזוז, וקצוץ גס (ללכת על תערובת אקזוטית, אבל אם השוק שלך מציע רק פורטובלו, קרמיני, ו shiitake, אלה יעבדו גם כן.)455 גרם מעורב פטריות בר טריות, ניקה, גזוז, וקצוץ גס (ללכת על תערובת אקזוטית, אבל אם השוק שלך מציע רק פורטובלו, קרמיני, ו shiitake, אלה יעבדו גם כן.)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק60 מ 60 מ " ל שמנת כבדה1מיץ לימוןמיץ לימון28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת 30 גרם מיובשים פטריות בר מעורבות או פורצ'יניחבילת 30 גרם מיובשים פטריות בר מעורבות או פורצ'יני2(חוֹרֶף)בצל טחוןבצל טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)455 גרם קצוץ גס חזיר או עוף (בשר ירך יהיה עסיסי, אבל בשר לבן עובד גם כן)455 גרם קצוץ גס חזיר או עוף (בשר ירך יהיה עסיסי, אבל בשר לבן עובד גם כן)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2ראשים גדוליםכרוב סבויכרוב סבוי2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק480 מ 480 מ " ל מים רותחים