תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כרוב עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך כרוב סבוי, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, לחמניות כרוב ממולאות מתובל ברוטב רוטב פטריות, ו מלית פטריות בר.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
ממלאים סיר גדול-אחד שבו אתה יכול לטבול ראש שלם של כרוב—עם מים ולהביא לרתיחה. (כדאי להשתמש בסיר עם מסננת, כגון סיר פסטה, כך שתוכל להרים את הכנס כדי להסיר את הכרוב מבושל, ולא להיאבק עם כפיות או מלקחיים.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הראש הראשון של כרוב פרבול במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
3
הסר ולתת לו לנקז במסננת בכיור עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בינתיים, לבשל את הראש השני של כרוב, ניקוז, מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בעדינות למשוך את העלים החיצוניים את כל כרוב. (חלקם עשויים להיות רטובים או קרועים.) הגדר אלה בצד כדי קו צלחת אפייה. זה עוזר לחתוך חלק מהגבעול הגס בהתחלה ובזמן קילוף העלים. המטרה שלך היא להיות 12 עד 16 בינוני מושלם עלים גדולים שבו לגלגל את המילוי. הניחו בצד את העלים הקטנים לריפוד תבנית האפייה גם כן. אם אתה יכול לקבל יותר מ -16 עלים לדברים, לעשות זאת-אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי יונים קטנות. ללטף כל עלה יבש ולהניח בצד על מטבח או מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ל-1 אננס
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
במחבת קטנה, להמיס 2 כפות של החמאה על אש בינונית, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום והכניס את הבצל, האורז והבשר קצוץ למעבד מזון; מתבלים במלח ופלפל; ומערבבים עד מעורבב היטב. אתה רוצה להיות זהיר לא overprocess את המילוי-זה צריך להיות עקביות של כדורי בשר גלם, ולא להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
לפרוס את" הבחירה " עלי כרוב על משטח עבודה ולחלק את המילוי בין העלים: גודל המנה המדויק עבור כל אחד יהיה תלוי בגודל של העלה. (אני לגבש את המילוי על עם כף, הצבת אותו ליד החלק התחתון של העלה). אם כל גזע שנותר על העלה נראה קשה במיוחד או עבה, אתה יכול לקלף אותו עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
קולף
8
מגלגלים את העלים, מתקפלים בצדדים ומסתיימים כך המילוי סגור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנות
9
בשורה התחתונה של 9-x-12-in/23-x-30.5 ס " מ צלחת אפייה עם כל שאריות עלי כרוב. (אם, לאחר רירית המנה, אתה מוצא עדיין יש לך הרבה עלים שאריות, לאחסן אותם במקרר ובסופו של דבר לקצוץ אותם, לבשל בחמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל לשמש צלחת בצד לארוחה אחרת!). השאר את הלחמניות למעלה, בצד התפר למטה; הם יכולים להיות צפופים יחד, רק כל עוד הם לא חופפים. אם נגמר לך מקום בתבנית אפייה אחת, להתחיל קטן, שני אחד, רירית אותו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
יוצקים את מרק העוף (זה צריך לבוא על שליש הדרך במעלה הצדדים של לחמניות, ולא לטבול אותם). נקדו את צמרות הלחמניות עם 3 כפות חמאה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דראגי פנינה לבנות
11
אופים במשך 40 דקות עד 1 שעה, או עד צמרות זהובות מעט פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר את לחמניות הכרוב על מגש ולשמור חם (אתה יכול אוהל אותם עם נייר כסף ולשמור אותם בתנור כבוי). להשליך את העלים רירית צלחת האפייה, אבל להזמין את המרק, אשר יתווספו רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים לפחות 30 דקות, עד שהתרככו. מסננים את הנוזל השריה דרך מסננת בסדר רשת מרופדת במגבת נייר או בכותנה, מונח על קערה. לסחוט את הפטריות עד המיצים מופקים כל. תניח את הנוזל בצד. יש לשטוף את הפטריות במים קרים, לטפוח יבש, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת גדולה, ממיסים את החמאה על אש בינונית ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הפטריות הטריות הקצוצות ופטריות מיובשות ספוגות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הפטריות רכות וזהובות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מפזרים את הפטריות עם הקמח, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים כל הזמן עד שהפטריות מצופות היטב. מוסיפים לאט את הנוזלים השריית פטריות שמורות, ממשיכים ומערבבים עד שכל הנוזל מעורבב ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את היין, השמנת וכל מרק שנותר במחבת שבה התבשלו לחמניות הכרוב, מוסיפים כל אחד בנפרד, מערבבים כל הזמן, ומאפשרים לרוטב להתעבות לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום. מבשלים את הרוטב במשך 15 דקות טובות או משהו כזה, עד עבה ועשיר. אם הרוטב עדיין דק מדי לאחר 15 דקות, להעלות את החום ומבשלים ברתיחה עדינה, ערבוב, עד מופחת עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
כאשר מוכן לשרת, יוצקים את רוטב הפטריות על לחמניות הכרוב, ומגישים מיד.