קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

כרוב ניצנים עם בייקון

כרוב ניצנים עם בייקון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו נבטי בריסל עם בייקון. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 222 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח כשר, בייקון, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. נסו בייקון בריסל נבטים, כרוב ניצנים עם בייקון, ו בייקון כרוב ניצנים (יאם !) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. חתוך את הקצה התחתון של נבטי בריסל, משאיר את הליבה שלמה, ומשוך את העלים הכהים החיצוניים. חצוי דרך הליבה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהם רכים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3
מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים. (ניתן לעשות זאת יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים שמים את השמן והבייקון במחבת או בסיר גדול מאוד, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם משחימים והקצוות הופכים פריכים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את החומץ, המלח, הפלפל והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מגישים חם.