כרוב, נקניק פולני ופירוגי.
צריך מתאבן ללא גלוטן? כרוב, נקניק פולני, ו Pierogies יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 466 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, כרוב סבוי, נקניק קילבסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב, נקניק פולני & Pierogies, כרוב עם נקניק פולני, ו נקניק וכרוב פולני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הכרוב, חמאה, ופטריות לסיר גדול או תנור הולנדי עם מכסה. מתבלים במלח מתובל ושופכים פנימה את הבירה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים. בעוד הכרוב הוא רותח, לשלב את kielbasa, שום, בצל, רוטב ווסטרשייר, וחומץ בלסמי במחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד הבצלים הפכו שקופים, כ 5 דקות. מערבבים את תערובת הנקניק לתוך תערובת הכרוב, להתאושש, ולהמשיך רותח עד הכרוב הוא רך, על 15 עד 20 דקות יותר.
כ -15 דקות לפני הכרוב מוכן, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את פירושקי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד pierogies לצוף למעלה, 5 עד 10 דקות; לנקז.
מחממים את שמן הירקות במחבת נקייה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את pierogies סחוט, ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות. מערבבים בעדינות את pierogies השחום עגבניות חתוכות לקוביות לתוך תערובת הכרוב, ומבשלים 5 עד 10 דקות כדי לחמם.