קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות33
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

כרוב, שעועית לבנה ומרק רביולי

כרוב, שעועית לבנה ומרק רביולי
כרוב, שעועית לבנה & מרק רביולי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קליפת גבינת פרמזן, גזר, רביולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: כרוב ומרק שעועית לבנה, כרוב ומרק שעועית לבנה, ו כרוב ומרק שעועית לבנה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo