קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

כרובית מעושנת קלויה עם יוגורט אנגלי

כרובית מעושנת קלויה עם יוגורט אנגלי
אם יש לכם ראשי כרובית, שמן זית, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרובית מעושנת קלויה עם יוגורט אנגלי, כרובית-צ'יפס פטה עם יוגורט מעושן, רימון, ו כרובית קלויה מעושנת.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר או קלף.
2
לשבור את הכרובית לפרחים בגודל שווה על 1 אינץ ' ארוך. אתה יכול להשתמש בסכין כדי לחלק את הפרחים הגדולים אם הם לא לשבור בקלות.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד 1/3 כוס שמן, כוסברה, אבקת מנגו, אם שימוש, כמון, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את הפרחים, באמצעות הידיים שלך, בעדינות לזרוק מעיל.
5
יוצקים את תבנית האפייה מוכנה וצולים עד רך מעט השחמה, 30 עד 40 דקות, זורק באמצע.
6
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את היוגורט עם גרידת סיד, התזה של שמן זית כתית מעולה, מלח, פלפל, וסחיטה של סיד (ככל שתרצה).
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים את הכרובית עם מנה של יוגורט בצד, וליהנות דרך חדשה לגמרי לאכול כרובית!
מרכיבים שתצטרך