אם יש לכם ראשי כרובית, שמן זית, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרובית מעושנת קלויה עם יוגורט אנגלי, כרובית-צ'יפס פטה עם יוגורט מעושן, רימון, ו כרובית קלויה מעושנת.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר או קלף.
2
לשבור את הכרובית לפרחים בגודל שווה על 1 אינץ ' ארוך. אתה יכול להשתמש בסכין כדי לחלק את הפרחים הגדולים אם הם לא לשבור בקלות.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד 1/3 כוס שמן, כוסברה, אבקת מנגו, אם שימוש, כמון, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את הפרחים, באמצעות הידיים שלך, בעדינות לזרוק מעיל.
5
יוצקים את תבנית האפייה מוכנה וצולים עד רך מעט השחמה, 30 עד 40 דקות, זורק באמצע.
6
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את היוגורט עם גרידת סיד, התזה של שמן זית כתית מעולה, מלח, פלפל, וסחיטה של סיד (ככל שתרצה).
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים את הכרובית עם מנה של יוגורט בצד, וליהנות דרך חדשה לגמרי לאכול כרובית!