כרובית-סלט תפוחי אדמה וקראווי
כרובית - תפוחי אדמה וסלט קימל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . לך לחנות ותביא פלפל, זרעי קימל, שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו סלט כרובית כרובית קימל, מקרל & סלט תפוחי אדמה עם רוטב קימל לימון, ו לחמניות תפוחי אדמה עם מלח קימל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מנמיכים את החום ומבשלים עד מזלג מכרז, 15 עד 20 דקות.
מוסיף את הכרובית לסיר ומבשל עד מזלג מכרז, 2 עד 3 דקות.
לנקז ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף את קליפות תפוחי האדמה (להשתמש במגבת צלחת נקייה כדי לשפשף את הקליפות) לחתוך לחתיכות.
מערבבים את תפוחי האדמה, כרובית ובצל בקערה בינונית.
שלב 1/2 כוס מים, חומץ, סוכר, קימל, 1/2 כפית מלח, פלפל ושמיר בסיר קטן ולהביא לרתיחה. מסננים ושופכים את תערובת החומץ החמה על הירקות, וזורקים פנימה עוד 1/4 כפית מלח. מכסים ומקררים עד קור, משליכים מדי פעם, לפחות 2 שעות (עד לילה).