טקס-מקס כריך סלופי ג'ו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-230 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בירה, צ'יפוטלה צ' ילה en adobo, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
1
על מחבת גדולה, על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב מדי פעם, לבשל את הבשר עד השחמה, על 10 דקות. (אם אתה רוצה, אתה יכול לנקז את השומן הנוסף פעם הפגישה השחמה.)
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הבצל ופלפל פעמון חתוך ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות.בינתיים, בבלנדר לערבב את רוטב העגבניות, צ 'יפוטלה צ' ילה, אורגנו, כמון טחון, פפריקה מעושנת, allspice, קאיין ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים סלסה עגבניות למחבת יחד עם הבירה, קטשופ וחצי הכוסברה. מערבבים עד בשילוב טוב.מבשלים על אש בינונית-נמוכה שנחשפה במשך 15 דקות ולאחר מכן מערבבים את הכוסברה הנותרים ומיץ ליים. להתאים תבלינים ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים על לחמניות חמות עם ממרח אבוקדו, כוסברה, בצל, פרוסות jalapeo וגבינת Cotija.