כריך גבינה בגריל ממרח אבוקדו בייקון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם בייקון, חמאה, ממרח אבוקדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ממרח אבוקדו טוסט גבינה, ממרח אבוקדו טוסט גבינה, ו ממרח אבוקדו וצ'יפס טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון עד פריך ומניחים בצד על מגבות נייר כדי לנקז.חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם, מפזרים חצי מהגבינה על הצד הלא כרות של פרוסת לחם אחת ואחריו ממרח אבוקדו, בייקון, צ ' יפס טורטייה, הגבינה הנותרת ולבסוף העליון עם פרוסת הלחם הנותרת עם הצד החמוץ למעלה.גריל מעל חום בינוני עד חום זהוב והגבינה נמסה, על 2-3 דקות לכל צד.