קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

כריך חסילון פו בוי

כריך חסילון פו בוי
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פפריקה, מיץ חמוצים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריך שרימפס קל Po ' Boy + בגידה, כריך Pawn Po-Boy, ו כריך פו בוי מקל דגים.

הוראות

1
הפוך את רוטב remoulade: אם אתה עושה remoulade משלך, לערבב את כל החומרים יחד בקערה ולהניח בצד במשך 30 דקות בערך; אתה לא צריך לחכות כל כך הרבה זמן, אבל הרוטב יהיה טוב יותר לאורך זמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שמן חום במחבת: 
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים מספיק שמן בוטנים במחבת גדולה כדי לעלות על 1/4 אינץ', ולהגדיר את המחבת על חום בינוני גבוה עד כמות קטנה של רוחשות קמח מיד כאשר אתה טיפה קצת פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים את קמח התירס, קמח, Cajun תיבול ומלח בקערה גדולה. עבודה עם כמה בכל פעם, לדלות את השרימפס בביצה, ואז בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מטגנים שרימפס: לנער את כל breading עודף ומטגנים את השרימפס עד זהב משני הצדדים, על 2 דקות בסך הכל. הניחו את השרימפס המטוגן בצד על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
להרכיב כריכים: כדי להרכיב את הכריכים, לחתוך את כיכרות הכריך כמעט כל הדרך דרך למרוח remoulade בשני העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
4
הנח שכבה של חסה קרועה בתחתית הכריך, ולאחר מכן לסדר את השרימפס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
הנח 3-4 פרוסות של עגבניות על השרימפס ולחץ על החלק העליון של הלחם למטה על התחתונה, דוחס את הכריך קצת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
מגישים מיד עם רוטב חריף ובירה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.