קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כריך מסיבת פוקצ'ה

כריך מסיבת פוקצ'ה
כריך מסיבת פוקצ'ה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לחם פוקצ'ה, פסטרמה מעדנייה, גבינת פרובולון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. נסו כריך פוקצ'ה, כריך פוקצ'ה ענק, ו כריך פוקצ'ה פסטו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים טימין; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים פוקצ ' ה לשניים אופקית.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
3
שלב מיונז ובזיליקום; מורחים על תחתית הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
שכבה בתערובת בצל, פסטרמה, חזיר, סלמי, עגבנייה וגבינה; החלף את לחם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מניחים כריך על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד לחימום והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
חותכים לטריזים.