קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

כריך סטייק בגריל

כריך סטייק בגריל
כריך סטייק בגריל המתכון יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 35 דקות. למנה העיקרית הזו יש 564 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, דבש, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק בגריל, ו כריך סטייק בגריל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד בקערה ויוצקים אותה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הסטייק והופכים כדי לוודא שהוא מכוסה לחלוטין במרינדה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 12, הופכים את השקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. לאחר ההמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא הופך לצבע בלונדיני בהיר. לאט לאט לטאטא חלב. הביאו את החלב לרתיחה תוך כדי ערבוב. פעם אחת מבשלים, מערבבים פנימה את הגבינה, חופן בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לשמור על חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
זורקים בצל ירוק בקערה עם שמן זית, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ונותנים לעודף להתנקז. צולים את הסטייק במשך 5 עד 7 דקות לכל צד לבינוני-נדיר וכ-8 עד 10 דקות לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מוציאים את הסטייק מהגריל לקרש חיתוך ומניחים לו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
בזמן שהסטייק נח, הניחו את הבצל הירוק והבגטים על הגריל. מבשלים את הבצל הירוק עד שהוא חרוך ורך, כ -4 דקות, וצולים את הלחם עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בגטבגט
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
להרכבה פורסים את הסטייק, בזווית של 45 מעלות, לפרוסות דקות מאוד על פני התבואה. שמים מעט מהסטייק בתחתית כל גליל, מעליו מעט בצל ירוק בגריל, ומחניקים ברוטב גבינת פרובולון. מכסים בחלק העליון של הגליל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6largesשיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות1חבורהבצל ירוק, נקי היטבבצל ירוק, נקי היטב2(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלייה עגולה בלונדוןצלייה עגולה בלונדון2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרובולון מגורדפרובולון מגורד5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות30אינצ ' יםארוך) baguettes רול צרפתית, חצוי לאורכוארוך) baguettes רול צרפתית, חצוי לאורכו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. כרם לה קאדו רושו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קדו רושו פינו נואר
כרם לה קדו רושו פינו נואר