קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

כריך סטייק צלע בגריל

כריך סטייק צלע בגריל
כריך סטייק צלע-עין בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1095 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרושוטו, עלי בזיליקום קרועים, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק בגריל, ו כריך סטייק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
בקערה קטנה מערבבים יחד את הפפריקה המעושנת ו -2 עד 3 כפות שמן זית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
שים את הסטייקים על גריל חם וצורבים מכל צד עד לאלימות הרצויה, כ -4 דקות. למעלה עם הפלפלים והפרובולון ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מברישים את גלילי הסטייק בשמן הפפריקה המעושן וצולים עד שהם חרוכים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
חותכים את הסטייקים לשניים, לאורכם ומניחים אותם זה על גבי זה במחצית התחתונה של הגליל. למעלה עם סלט עשבי תיבול לכסות עם החלק העליון של רול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מגישים.
9
מוסיפים את כל המרכיבים לקערה קטנה וזורקים לשילוב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפלי בננה חריפיםפלפלי בננה חריפים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום קרועיםעלי בזיליקום קרועים1לימון, juicedלימון, juiced596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)שמן זית, ועוד לטפטוףשמן זית, ועוד לטפטוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה קצוצים בערךעלי פטרוזיליה קצוצים בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור סדוק, או לפי הטעםפלפל שחור סדוק, או לפי הטעם2(חוֹרֶף)פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרושוטו טחוןפרושוטו טחון6פרוסותגבינת פרובולוןגבינת פרובולון1kgsסטייק עין-צלעות.סטייק עין-צלעות.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם2(חוֹרֶף)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם3שאלוט, חתוך לטבעות דקות.שאלוט, חתוך לטבעות דקות.2(חוֹרֶף)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות6לחמניות סטייק, מפוצלות ב 1/2לחמניות סטייק, מפוצלות ב 1/21186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מיובשות פרוסותעגבניות מיובשות פרוסות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. את יכולה לנסות את אנג ' לין רזרב מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
אנג ' לין רזרב מרלו
אנג ' לין רזרב מרלו
שגריר גדול נוסף של אזור פאסו רובלס המגוון והמכובד יותר ויותר, יין זה נפתח בניחוחות של אוכמניות בשלות, דובדבני מרסצ 'ינו ותווי אוכמניות ג' מי, ואילו החיך מתאזן עם רמזים לפולי קפה טריים וגימור קרמל כהה. פרי מזמין-קדימה עם גוף בינוני מובנה היטב עם טאנינים לא פולשניים.