כריכי גבינה בגריל עם פטריות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי גבינה בגריל עם פטריות מטוגנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לחם, גבינת טלג'יו, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי גבינה בגריל עם Broccolini, בצל אדום מטובל, ופתיתי פלפל אדום, כריכי גבינת עיזים בגריל עם פטריות, ו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה ושמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט וסוכר חום ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך ומתחיל להשחים, על 5 דקות.
מוסיפים פטריות וקורנית ומבשלים, ערבוב, עד פטריות השחמה, כ 7 דקות. מערבבים בחומץ שרי ומבשלים 1 דקה נוספת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
העברת תערובת פטריות לצלחת ולמחוק מחבת.
מורחים 1 צד של כל פרוסת לחם עם הנותרים 4 כפות חמאה ולהפוך פרוסות לחם מעל. להפיץ גבינה באופן שווה מעל 8 פרוסות לחם. מחלקים תערובת פטריות בין 4 פרוסות לחם מצופה גבינה, ולאחר מכן, העליון עם הנותרים 4 פרוסות ולחץ למטה בעדינות עם הידיים. (חמאה צריכה להיות על החלק החיצוני של כריכים).
לבשל כריכים ב 2 קבוצות על אש בינונית עד פריך וזהב משני הצדדים, לחיצה למטה עם מרית, על 4 דקות לכל צד.
להעביר כריכים לחיתוך קרש ולתת לנוח 3 דקות.
חותכים באלכסון ומגישים מיד.