כריכי גלידת חמאת בוטנים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 123 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, חמאת בוטנים חלקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו כריכי גלידת קיט-קאט חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
מנפים קמח, סודה לשתייה ומלח יחד. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות חמאה וסוכר יחד עד אור, על 2 דקות.
מוסיפים ביצה; מערבבים היטב. מוכה בחמאת בוטנים ווניל. מקציפים תערובת קמח לתערובת חמאה.
מגלגלים בצק לכדורים 1 1/2 אינץ'; מניחים 2 אינץ ' זה מזה על הסדינים. לשטח עם מזלג בעיצוב חוצה.
אופים עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
בואו להתקרר על גיליונות במשך 5 דקות; להעביר מתלה כדי מגניב.
מניחים כף 1 של גלידה על עוגייה, למעלה עם עוגייה אחרת ולחץ בזהירות כלפי מטה. לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא. חזור עם עוגיות שנותרו וגלידה. עצור ל-45 דקות, הגשה.