כריכי חצילים אפויים
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, כריכי חצילים אפויים עשויים להיות מדהימים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצה, גבינת עיזים, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 66 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי חצילים אפויים, כריכי החצילים האפויים של השף ג'ון, ו כריכי חצילים.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). מצפים שני ניירות אפייה גדולים בשמן זית.
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הפנקו, המלח ו -1 / 2 כפית הפלפל. בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצה והמים.
מניחים את הקמח בקערה שלישית. מצפים כל פרוסת חציל בקמח, מנערים את העודפים, ואז טובלים בביצה ולבסוף מצפים בפירורי פנקו.
מניחים על ניירות האפייה המשומנים.
אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש, ואז הופכים את הפרוסות ואופים 12 דקות נוספות, או עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט, אך משאירים את התנור דולק.
בזמן שהחציל נאפה מחממים 1 כף שמן במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהוא כמעט רך, ואז מוסיפים את השום. מבשלים רק על 1 דקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את גבינת העיזים, גבינת הפרובולון, הפטרוזיליה והבזיליקום. מתבלים בפלפל.
מחלקים את תערובת הגבינה בין 8 פרוסות החציל (חצי).
מורחים לכיסוי, ואז מעליהם פרוסות חצילים שנותרו, לוחצים לדחיסה. חוזרים לסדינים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחציל פריך, כ -15 דקות.
מניחים שני כריכים על כל צלחת הגשה, ומזלפים מולסה רימונים.