כריכי סטייק גבינה בצלעות קצרות
כריכי סטייק גבינה בצלעות קצרות עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צלעות בקר, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. מתכונים דומים: כריכי סטייק גבינה בצלעות קצרות, שלושה כריכי צ'יזסטייק, ו כריכי צ'יזסטייק.
הוראות
חותכים את הלחם לחצי לאורכו ושוב לרוחב. חלול החוצה צמרות ותחתיות של לחם, משאיר קליפה עבה 1/2 אינץ'.
מניחים חצאי לחם על תבנית אפייה, לחתוך את הצדדים. צלוי 1 1/2 דקות או עד קלוי.
מערבבים חלב, קמח וחרדל בקערה בינונית - בטוחה למיקרוגל, תוך ערבוב עם מקצף. מיקרוגל ב 1 1 1/2 דקות או עד מעובה, ערבוב כל 30 שניות.
הסר מהמיקרוגל; להוסיף 1/8 כפית מלח וגבינה, ערבוב עד גבינה נמס.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, שום, פלפל, ו 1/8 כפית מלח; לטגן 5 דקות או עד מכרז.
הסר תערובת בצל מחבת; להתחמם.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בשר בקר, נשאר 1/8 כפית מלח, ופלפל שחור למחבת; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מחלקים את תערובת הבשר באופן שווה בין החצאים התחתונים של הלחם; למעלה עם תערובת בצל.
רסס רוטב גבינה באופן שווה על כריכים. למעלה עם חצאים העליונים של לחם; לחתוך כל כריך לשניים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.