כריכי סטייק עם מאיו שום דבש ובצל אדום צרוב
זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק סטריפ ניו יורקי צרוב במחבת עם רוטב חמאת שום + בצל, כריכי סטייק עם פלפלים מקורמלים, בצל ושום, ו סטייקים צרובים במחבת עם בצל אדום בלסמי ושום קלוי וחמאת גבינת עיזים פטריות פורצ'יני.
הוראות
מחממים מחבת כיריים עם תרסיס בישול ומניחים על אש בינונית-גבוהה לחימום מראש.
מניחים פרוסות בצל אדום על מחבת חמה וצורבים 2 דקות לכל צד, מרפרף בעזרת מרית, עד להזהבה ומתרככת מעט.
מסדרים פרוסות סטייק לצד בצל. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד חם.
מניחים גבינה על גבי סטייק ומבשלים 1 דקה, עד שהגבינה נמס.
בקערה קטנה, מקציפים יחד מיונז, דבש ושום פתיתים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מורחים תערובת מיונז על לחמניות ומעליהם פרוסות בצל צרובות וסטייק חנוק גבינה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות סטולץ אורגני פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.