קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

כריכי סטייק עם מאיו שום דבש ובצל אדום צרוב

כריכי סטייק עם מאיו שום דבש ובצל אדום צרוב
זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק סטריפ ניו יורקי צרוב במחבת עם רוטב חמאת שום + בצל, כריכי סטייק עם פלפלים מקורמלים, בצל ושום, ו סטייקים צרובים במחבת עם בצל אדום בלסמי ושום קלוי וחמאת גבינת עיזים פטריות פורצ'יני.

הוראות

1
מחממים מחבת כיריים עם תרסיס בישול ומניחים על אש בינונית-גבוהה לחימום מראש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
2
מניחים פרוסות בצל אדום על מחבת חמה וצורבים 2 דקות לכל צד, מרפרף בעזרת מרית, עד להזהבה ומתרככת מעט.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
3
מסדרים פרוסות סטייק לצד בצל. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סטייק.סטייק.
4
מניחים גבינה על גבי סטייק ומבשלים 1 דקה, עד שהגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
סטייק.סטייק.
5
בקערה קטנה, מקציפים יחד מיונז, דבש ושום פתיתים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שום מיובששום מיובש
מיונזמיונז
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מורחים תערובת מיונז על לחמניות ומעליהם פרוסות בצל צרובות וסטייק חנוק גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בצלבצל
גלולגלול
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות סטולץ אורגני פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.