כריכי עוגיות מולסה
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 800 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סוכר, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו כריכי עוגיות מולסה, תערובת עוגיות מולסה, ו קרם עוגיות שיבולת שועל כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
קרם יחד את הסוכר והחמאה בקערה.
מוסיפים את המולסה והביצה ומערבבים עד לאיחוד יסודי.
בקערה בינונית מוסיפים את קמח העוגה, קמח הלחם, הסודה לשתיה, המלח והתבלינים ומקציפים יחד.
יוצקים לתוך החומרים הרטובים ומערבבים עד רק בשילוב. גורפים את הבצק על דף ניילון ויוצרים בולי עץ. מקררים ומקררים את הבצק לפחות 1 שעה.
בעוד הבצק מתקרר, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הבצק המצונן מהמקרר ויוצרים כדורים בגודל כדור גולף.
מגלגלים פנימה את הסוכר לציפוי ומניחים על דף עוגיות מרופד בנייר אפייה.
אופים 4 דקות, ואז מסובבים את דף העוגיות ואז אופים עוד 4 עד 5 דקות.
מוציאים את העוגיות האפויות מהתנור ומצננים.
השתמש בחותך טבעות בגודל 4 אינץ ' כדי לחתוך טבעות של סמיפרדו קרמל בייקון והניח על עוגיה. ואז מוסיפים את הבייקון המתפורר והכריך עם עוגיה נוספת להכנת כריכי גלידה.
בקערה גדולה מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות נוקשות. מניחים בצד להתקרר במקרר. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החלבונים על נמוך עד שהם מקציפים. הגבירו את המהירות לבינונית והוסיפו לאט 3/4 כוס סוכר. שוט לפסגות נוקשות ומבריקות.
בינתיים, מתחילים להקציף את החלמונים במהירות בינונית. מוסיפים לאט את שומן הבייקון כשהחלמונים מתחילים לעלות בנפח. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתרת הסוכר ו 1/2 כוס מים על אש בינונית-גבוהה. אפשר לתערובת הסוכר להתבשל עד שהיא מגיעה ל 245 מעלות צלזיוס.
מסירים את הסוכר מהאש וזורמים לאט לאט לשילוב עם תערובת החלמונים המוקצפת. מקציפים את תערובת החלמונים עד שהיא משולשת בנפח ומתקררת לחלוטין.
לאחר כל שלוש תערובות מוכנים לקפל שליש מרנג לתוך תערובת החלמון. ואז לקפל בעדינות את תערובת החלמון בחזרה לתוך המרנג הנותר בשתי תוספות שוות. רגע לפני שהוא משולב לחלוטין, התחילו לקפל פנימה את הקצפת. המשך לקפל בעדינות יחד עד להטמעה מלאה.
מורחים באופן שווה לתבנית ג 'לי-רול בגודל 17 על 12 אינץ'.
מכניסים למקפיא עד ליציבות.