קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי עוגיות מולסה

כריכי עוגיות מולסה
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 800 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סוכר, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו כריכי עוגיות מולסה, תערובת עוגיות מולסה, ו קרם עוגיות שיבולת שועל כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם יחד את הסוכר והחמאה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את המולסה והביצה ומערבבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
בקערה בינונית מוסיפים את קמח העוגה, קמח הלחם, הסודה לשתיה, המלח והתבלינים ומקציפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח עוגהקמח עוגה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים לתוך החומרים הרטובים ומערבבים עד רק בשילוב. גורפים את הבצק על דף ניילון ויוצרים בולי עץ. מקררים ומקררים את הבצק לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
בעוד הבצק מתקרר, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מוציאים את הבצק המצונן מהמקרר ויוצרים כדורים בגודל כדור גולף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מגלגלים פנימה את הסוכר לציפוי ומניחים על דף עוגיות מרופד בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים 4 דקות, ואז מסובבים את דף העוגיות ואז אופים עוד 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מוציאים את העוגיות האפויות מהתנור ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
השתמש בחותך טבעות בגודל 4 אינץ ' כדי לחתוך טבעות של סמיפרדו קרמל בייקון והניח על עוגיה. ואז מוסיפים את הבייקון המתפורר והכריך עם עוגיה נוספת להכנת כריכי גלידה.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
בקערה גדולה מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות נוקשות. מניחים בצד להתקרר במקרר. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החלבונים על נמוך עד שהם מקציפים. הגבירו את המהירות לבינונית והוסיפו לאט 3/4 כוס סוכר. שוט לפסגות נוקשות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
בינתיים, מתחילים להקציף את החלמונים במהירות בינונית. מוסיפים לאט את שומן הבייקון כשהחלמונים מתחילים לעלות בנפח. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתרת הסוכר ו 1/2 כוס מים על אש בינונית-גבוהה. אפשר לתערובת הסוכר להתבשל עד שהיא מגיעה ל 245 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מסירים את הסוכר מהאש וזורמים לאט לאט לשילוב עם תערובת החלמונים המוקצפת. מקציפים את תערובת החלמונים עד שהיא משולשת בנפח ומתקררת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
14
לאחר כל שלוש תערובות מוכנים לקפל שליש מרנג לתוך תערובת החלמון. ואז לקפל בעדינות את תערובת החלמון בחזרה לתוך המרנג הנותר בשתי תוספות שוות. רגע לפני שהוא משולב לחלוטין, התחילו לקפל פנימה את הקצפת. המשך לקפל בעדינות יחד עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
15
מורחים באופן שווה לתבנית ג 'לי-רול בגודל 17 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מכניסים למקפיא עד ליציבות.