המתכון פאי משי צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 664 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 34 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד אפייה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי משי צרפתי תוצרת בית (מאפס), פאי משי צרפתי שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים), ו צרפתי משי פאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מרסקים את הקרקרים במעבד מזון או בשקית הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
יוצקים אותם לקערה ומערבבים פנימה את החמאה המומסת והסוכר. לוחצים לתבנית פאי ואופים עד להזהבה ומתייצבים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
למילוי: בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים את שוקולד האפייה עד לערבוב (כ-45 שניות בגובה). מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
חשוב שהקערה והמרכיבים יהיו קרים לשלב הבא של הכנת המילוי-כדי לקבל את המרקם והתוצאה הנכונים. בקערה צוננת גדולה עם מערבל חשמלי מקציפים את הסוכר והחמאה עד שהם תפוחים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כשהשוקולד המומס מקורר, מזלפים אותו על תערובת החמאה / סוכר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוק
9
מוסיפים את תמצית הווניל. מקציפים היטב את התערובת עד לאיחוד (במיקסר מעמד, תשתמשו בתוסף הקצף).
סובבו את המיקסר למהירות בינונית ולאורך תקופה של 15 עד 20 דקות, הוסיפו פנימה את 4 הביצים הקרות, אחת אחת, והשאירו כ -5 דקות בין כל תוספת ביצה. לאחר שמילוי הפשטידה מעורבב היטב, שופכים אותו לקליפת הפשטידה האפויה, מגרדים כל גרגר אחרון מהקערה. להחליק את העוגה מילוי ומניחים את העוגה במקרר כדי לצנן לפחות 2 שעות (רצוי יותר).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ספק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את השמנת הכבדה והסוכר לקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף ומקציפים עד שהוא נוקשה. מכסים את הפשטידות בשכבה עבה של שמנת. מגררים את השוקולד החצי מתוק מעל.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)