כריכי צלי מוס איטיים
כריכי אייל איטלקי צלויים איטיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צלי מוס, לחמניות קשה מצופה, פלפלים pepperoncini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: כריכי צלי בסיר איטיים, סיר בישול איטי צלי איטלקי, ו כריכי הודו איטיים לבישול איטלקי.
הוראות
חותכים 20 חריצים קטנים, עמוקים על כל הצלי; דברים החריצים עם שום קוביות מרק, ומניחים לתוך סיר איטי.
מסננים חצי מהנוזל מהפלפלים, ואז שופכים את שאר הפלפלים והנוזל על הצלי. העונה עם רוטב ווסטרשייר, ומפזרים את תערובת ההלבשה האיטלקית overtop.
מבשלים נמוך במשך 10 עד 12 שעות עד הבשר יכול בקלות להיות מופרד. לגרוס את הבשר דק, ומגישים תחומים על לחמניות צרפתיות; לטבול לתוך מיצים אם תרצה בכך.