כתף חזיר צלויה פריך במיוחד
כתף חזיר צלויה פריך במיוחד יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3067 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר צלויה איטית, ו כתף חזיר ארומטית צלויה איטית.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-250 ° F.
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום חובה כבדה (ראה הערה) ולהגדיר מתלה תיל בתוכו.
מניחים פיסת נייר קלף על גבי מדף התיל. בשר חזיר מתבלים מכל הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים על נייר קלף.
העברה לתנור וצלי עד סכין או מזלג מוכנס לתוך הצד מראה מעט מאוד התנגדות כאשר מעוות, על 8 שעות בסך הכל.
הסר חזיר מהתנור והאוהל עם נייר כסף.
תן לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות ועד 2 שעות. להגדיל את התנור ל 260° ולאפשר לחמם מראש. החזירו את החזיר לתנור וצלו עד שהעור יישרף ונפוח, מסתובב כל 5 דקות, בערך 20 דקות בסך הכל.
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד ולאפשר לנוח 15 דקות נוספות.
מגישים על ידי קטיף במטבח או פשוט להביא אותו לשולחן ולתת לאורחים לבחור בשר ועור פריך עצמם, טבילה לתוך רוטב על פי בחירתם בצד (ראה הערה).