קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

לא לאפות פשטידת דלעת אני

לא לאפות פשטידת דלעת אני
אם יש לך מחית דלעת, ביצים, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה מושלם עבור חג ההודיה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 84%. נסו לא לאפות s ' mores עוגה, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו לא לאפות עוגת חמאת שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד לשלב ג ' לטין, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ומלח. מערבבים בחלב מרוכז וביצים מוכות, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
קינמוןקינמון
ג ' לטיןג ' לטין
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בואו לעמוד דקה אחת, ואז במקום על מבער על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן במשך כ 10 דקות, או עד ג ' לטין מתמוסס תערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
3
הסר מהחום.
4
מערבבים בדלעת, מערבבים היטב, ושופכים תערובת לקרום קרקר גרהם. להירגע לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
דלעתדלעת