לביבות בצל ירוק
המתכון לביבות תפוחי אדמה בצל ירוק בעוד כ-45 דקות וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 141 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, שמן זית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה ובצל; לסחוט לחות מתערובת תפוחי אדמה על מסננת.
מערבבים תערובת תפוחי אדמה, קמח, מלח, חלבונים ביצה בקערה גדולה. מחלקים תערובת ל 12 חלקים שווים, ולסחוט את כל הנוזל שנותר. זרוק נוזל. לעצב כל חלק לתוך פטי 1/4 אינץ ' עבה.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף 6 קציצות למחבת; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף שמן 6 קציצות.