לביבות תפוחי אדמה בסיסיות
לביבות תפוחי אדמה בסיסיות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, תחליף ביצה, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה בסיסיות, לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו לביבות תפוחי אדמה.
הוראות
לגרוס תפוחי אדמה ובצל באמצעות להב רטוש של מעבד מזון.
שלב תפוחי אדמה גרוסים ובצל במסננת מעל קערה גדולה, זורק היטב לשלב.
בואו תערובת לעמוד 15 דקות, הקשה מדי פעם עם החלק האחורי של כף עד רוב הנוזל מנקז את.
הסר מסננת מהקערה. בזהירות לשפוך את נוזל תפוחי האדמה, שמירה על שכבה לבנה עבה של עמילן תפוחי אדמה בתחתית הקערה. להיפטר מנוזל תפוחי אדמה.
שלב תחליף ביצה, קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לעמילן תפוחי אדמה בקערה גדולה, מערבבים היטב עם מקצף לשלב.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ופטרוזיליה לקערה, משליכים היטב לשלב.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 1/2 כפות שמן קנולה למחבת, מתערבל למעיל.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ב 1/4-כוסלחבת כדי ליצור 6 לביבות; לשטח מעט. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר לביבות מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1/2 כפות שמן ותערובת תפוחי אדמה הנותרים.