לבשל את הספר: Pasties דלעת
המתכון לבשל את הספר: Pasties דלעת יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-509 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties, לבשל את הספר: פשטידות דלעת וופי, ו לבשל את הספר: עוגת דלעת ג'ינג'ר פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון. דופק כמה פעמים לשלב. פזר את החמאה וקיצור על תערובת הקמח. דופק על 15 פעמים עד התערובת דומה ארוחה צהובה גסה, עם לא נותרו ביטים אבקתי לבן.
להעביר את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
מפזרים 4 כפות של מים קרים על התערובת. לזרוק את התערובת יחד עם מרית עד שהוא מתחיל להתקבץ יחד. אם זה יבש מדי, להוסיף יותר מים 1 כף בכל פעם (עדיף רטוב מאשר יבש מדי). אסוף את הבצק לכדור וטפוח אותו לדיסק. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מערבבים את הדלעת, הסוכר, אגוז מוסקט וקינמון בקערת ערבוב.
מערבבים היטב. מחממים התנור ל 204°.
מרדדים את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. השתמש צלחת לחתוך 6 עיגולים אינץ.
שים 2 עד 3 כפות של המילוי במרכז כל מעגל של בצק. להרטיב את הקצוות עם מים, לקפל את הבצק על המילוי, ו crimp עם מזלג לאטום את הקצוות.
חותכים חריצים כדי להפוך פתחי אוורור.
אופים על גיליון עוגיות ungreased במשך 30 דקות או עד השחמה.