לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך chard שוויצרי, שמן זית, חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומוס קמח עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 102 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מבשלים את הספר: שיבולת שועל שמנת ו Chard, איך לבשל Chard שוויצרי, ו לבשל את הספר: Chard מגניב עם פלפל ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן זית במחבת ו לטגן את הבצל, כמון ו allspice על חום בינוני במשך 3-4 דקות. מניחים בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. זרוק ב chard ו blanch במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנקז מיד, ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לסחוט יבש.
4
בסיר nonstick בינוני, להביא את החלב לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. לאט לאט, לטאטא בקמח החומוס עד שיש לך משחה חלקה. שמור על התערובת נעה כדי למנוע גושים. ואז העונה, להוסיף את הנותרים 3 כפות שמן זית לבשל על אש נמוכה במשך 8 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. כמו בצק עלים שמנת, התערובת תבוא מן הצדדים של המחבת ולהיות כדור כפי שהוא מחומם.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגניב את הכדור של הדבק, ולאחר מכן לערבב את הבצל המוקפץ, חומוס, מיץ לימון chard blanched. באמצעות הידיים שלך, לעצב את התערובת לתוך כדורי גולף בגודל כדור ולסדר על תבנית אפייה. מקררים לכמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
20 פרוסות זוקיני דקות
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
בסיר גדול, לחמם 2 סנטימטרים של שמן כדי 177°. בזהירות למקם את פלאפל לתוך השמן ומבשלים 3-4 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר עם כפית מחוררת ומניח על מגבות נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מפזרים עם כורכום.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
9
מגישים עם רוטב טחינה.
מרכיבים שתצטרך
טחינה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1
מערבבים את הטחינה, כמון ומיץ לימון בקערה. מערבבים לאט 1 עד 2 כפות מים, קצת בכל פעם, עד שיש לך עקביות הדומה קרם עבה. לאחר מכן להוסיף את השום ואת העונה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
טחינה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את סומאק עם שמן זית וטפטוף על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
סומאק
3
מפזרים זרעי שומשום ומגישים, עם בשר, עוף, ירקות או פלאפל.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)