לבשל את הספר: שרימפס במים מטורפים, הסעודה האחרונה של מריו בטאלי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 423 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם $ 3.19 למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: שרימפס במים מטורפים, הסעודה האחרונה של מריו בטאלי עשויה להיות יוצאת מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת השחמט של מריו בטאלי, קציץ הבשר האיטלקי של מריו בטאלי, ו בולונז הפטוצ'יני של מריו בטאלי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק 6 ליטר (5 1/2 ליטר), מחממים את השמן מעל חום בינוני עד לעישון.
מוסיפים לו בצל, שום, צ ' ילי ושומר קצוץ. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום רך וזהוב בהיר, 8 עד 10 דקות.
יוצקים לתוך מרק tureen; מקשטים עם שברי שומר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.