טאקו לה פונדיטה דגים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1541 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, פירה צ' יפוטלה, מיץ ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הביצים, בירה, חרדל, אבקת צ ' ילי, 1 כף מלח וסוכר בקערה בינונית ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ליקוריץ צהוב וירוק
1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עד שהוא קצת יותר דק מאשר בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
בסיר טיגון עמוק או סיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן צמחי כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל 375 מעלות F. לדלות את חתיכות הדגים בקמח ולאחר מכן לתוך הבלילה ומטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר מן השמן לצלחת מצופה מגבת נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומחממים את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מורחים כל טורטייה עם כף מיונז צ ' יפוטלה ומסדרים חתיכת דגים מטוגנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוסיפים קצת כרוב מגורר לכל טורטייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
9
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
10
מערבבים את המיונז, מיץ ליים, כוסברה ו מחית צ 'ילי צ' יפוטלה יחד בקערה בינונית, מוסיפים את המלח ומערבבים שוב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.