לזניה אלפרדו
גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מלח ופלפל טחון, רוטב פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה אלפרדו עוף, Name, ו Name (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מבשלים תרד על פי הוראות החבילה; ניקוז.
בקערה בינונית, לשלב עוף וצנצנת אחת של רוטב אלפרדו, מערבבים יחד. בקערה נפרדת, לשלב ריקוטה מרוקן, תרד מבושל, ומערבבים.
בתבנית אפייה 9 x 13, מניחים שכבה אחת של אטריות לזניה, קצוות חופפים.
יוצקים תערובת רוטב עוף ואלפרדו על שכבת אטריות ולהפיץ באופן שווה.
מפזרים 1 כוס מוצרלה גרוסה מעל תערובת עוף. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מורחים תערובת תרד באופן שווה על אטריות.
יוצקים 1/2 של צנצנת הנותרים של רוטב אלפרדו על תערובת תרד, להפיץ באופן שווה.
מפזרים כוס נוספת של מוצרלה על רוטב, שכב על שכבת אטריות הסופי העליון עם צנצנת 1/2 הנותרים של רוטב אלפרדו, 2 כוסות מוצרלה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
אופים 50 עד 60 דקות, עד העליון הוא חום תוסס.