קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

לזניה אלפרדו

לזניה אלפרדו
גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מלח ופלפל טחון, רוטב פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה אלפרדו עוף, Name, ו Name (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מבשלים תרד על פי הוראות החבילה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פסטהפסטה
4
בקערה בינונית, לשלב עוף וצנצנת אחת של רוטב אלפרדו, מערבבים יחד. בקערה נפרדת, לשלב ריקוטה מרוקן, תרד מבושל, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
עוף שלםעוף שלם
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בתבנית אפייה 9 x 13, מניחים שכבה אחת של אטריות לזניה, קצוות חופפים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
יוצקים תערובת רוטב עוף ואלפרדו על שכבת אטריות ולהפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
מורחיםמורחים
7
מפזרים 1 כוס מוצרלה גרוסה מעל תערובת עוף. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
8
מורחים תערובת תרד באופן שווה על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
תרדתרד
מורחיםמורחים
9
יוצקים 1/2 של צנצנת הנותרים של רוטב אלפרדו על תערובת תרד, להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
תרדתרד
מורחיםמורחים
10
מפזרים כוס נוספת של מוצרלה על רוטב, שכב על שכבת אטריות הסופי העליון עם צנצנת 1/2 הנותרים של רוטב אלפרדו, 2 כוסות מוצרלה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
רוטברוטב
11
אופים 50 עד 60 דקות, עד העליון הוא חום תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.