קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

לזניה בולונז

לזניה בולונז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה בולונז. רוטב זה יש 957 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה טוב. לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הכינו את הראגו: השרו את פטריות הפורצ ' יני ב -2 כוסות מים חמים עד לריכוך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים את הפורצ ' יני ושומרים את הנוזל.
3
קוצצים דק את הפורצ ' יני והפטריות הלבנות במעבד מזון; מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים למעבד את הגזר, הסלרי, השום, הפטרוזיליה והפרושוטו; דופק עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים את הבקר הטחון והחזיר בקבוצות, שוברים אותם בעזרת כף עץ, עד להשחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מעבירים את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את היין לסיר, מגרדים את החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הנוזל לקערה עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
ממיסים את החמאה בסיר; מוסיפים את הבצל, תערובת הגזר הקצוצה, הרוזמרין, עלי הדפנה ו -2 כפיות מלח. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את רסק העגבניות והפטריות ומבשלים, תוך ערבוב, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
11
מחזירים את תערובת הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את החלקים השחומים. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
13
מוסיפים 2 כוסות מים ואת נוזל השריית הפטריות השמור. מרסקים את העגבניות בידיים מעל הסיר ומוסיפים עם המיצים שלהם. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ -2 שעות, 30 דקות. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
בינתיים מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים את הקמח, אגוז המוסקט, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל; מבשלים, מקציפים, 2 עד 3 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, 5 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך הקצפה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
הרכיבו את הלזניה: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים מומלחים בסיר רחב. ממלאים קערה גדולה במי קרח. מרפדים תבנית עם מגבת מטבח לחה. עובדים בקבוצות, מרתיחים את הפסטה עד לבישול חלקי, כ -4 דקות, ואז מוציאים בעזרת רחפן ומעבירים למי הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
SkimmerSkimmer
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מוציאים את יריעות הפסטה, מנערים את עודפי המים ומסדרים בשכבה אחת על המגבת. מכסים את הפסטה במגבת לחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
18
מברישים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה עמוקה בגודל 11 על 13 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
19
מורחים 1/2 כוס ראגו במחבת. מכסים בשכבת פסטה ואז מפזרים 1/3 כוס פרמזן ו -2 / 3 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
מורחים 1 1/2 כוסות ראגו מעל הגבינה ומעליהם 1 כוס בכמל. חזור על הפעולה עם 3 שכבות נוספות כל אחת מפסטה, פרמזן, מוצרלה, ראגו ובצ ' מל. למעלה עם שכבת פסטה, ולאחר מכן לכסות עם בשמל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
21
מפזרים את יתרת הפרמזן והמוצרלה. הכניסו את שולי הפסטה לתבנית האפייה בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
22
מניחים את הלזניה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס טפטופים; אופים עד מבעבע וזהוב, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
23
מניחים לנוח 30 דקות לפני שפורסים ומגישים.
24
צילום: אנה וויליאמס

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות סן מרזנו שלמותעגבניות סן מרזנו שלמות2גזר, לחתוך ל 4 חתיכותגזר, לחתוך ל 4 חתיכות2ביוןסלרי, לחתוך 4 חתיכותסלרי, לחתוך 4 חתיכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוניאק או ברנדיקוניאק או ברנדי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סדינים נקיים ללזניה.סדינים נקיים ללזניה.9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקילו מוצרלה טרייה או פונטינה, מגוררתקילו מוצרלה טרייה או פונטינה, מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה11 קילו קישואים,רוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מוסקט מגורדמוסקט מגורד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 פאונד פרמזן, מגורד3/4 פאונד פרמזן, מגורד170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץפרושוטו, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץ5(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח12(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת