לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה בולונז. רוטב זה יש 957 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה טוב. לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הכינו את הראגו: השרו את פטריות הפורצ ' יני ב -2 כוסות מים חמים עד לריכוך, כ -30 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את היין לסיר, מגרדים את החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הנוזל לקערה עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
ממיסים את החמאה בסיר; מוסיפים את הבצל, תערובת הגזר הקצוצה, הרוזמרין, עלי הדפנה ו -2 כפיות מלח. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את רסק העגבניות והפטריות ומבשלים, תוך ערבוב, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
11
מחזירים את תערובת הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את החלקים השחומים. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
13
מוסיפים 2 כוסות מים ואת נוזל השריית הפטריות השמור. מרסקים את העגבניות בידיים מעל הסיר ומוסיפים עם המיצים שלהם. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ -2 שעות, 30 דקות. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
בינתיים מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים את הקמח, אגוז המוסקט, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל; מבשלים, מקציפים, 2 עד 3 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, 5 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך הקצפה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
הרכיבו את הלזניה: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים מומלחים בסיר רחב. ממלאים קערה גדולה במי קרח. מרפדים תבנית עם מגבת מטבח לחה. עובדים בקבוצות, מרתיחים את הפסטה עד לבישול חלקי, כ -4 דקות, ואז מוציאים בעזרת רחפן ומעבירים למי הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
Skimmer
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מוציאים את יריעות הפסטה, מנערים את עודפי המים ומסדרים בשכבה אחת על המגבת. מכסים את הפסטה במגבת לחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
18
מברישים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה עמוקה בגודל 11 על 13 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
19
מורחים 1/2 כוס ראגו במחבת. מכסים בשכבת פסטה ואז מפזרים 1/3 כוס פרמזן ו -2 / 3 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
מורחים 1 1/2 כוסות ראגו מעל הגבינה ומעליהם 1 כוס בכמל. חזור על הפעולה עם 3 שכבות נוספות כל אחת מפסטה, פרמזן, מוצרלה, ראגו ובצ ' מל. למעלה עם שכבת פסטה, ולאחר מכן לכסות עם בשמל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
21
מפזרים את יתרת הפרמזן והמוצרלה. הכניסו את שולי הפסטה לתבנית האפייה בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
22
מניחים את הלזניה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס טפטופים; אופים עד מבעבע וזהוב, כ -40 דקות.