לזניה טרייה עם פסטו
לזניה טרייה עם פסטו היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 644 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 115 אוהדים. אם יש לכם עלי בזיליקום, אגוז מוסקט, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו לזניה אל פסטו, לזניה עם טונאן ופסטו, ו לזניה פסטו קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
שים את החלב, החמאה והקמח במחבת בינונית ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא עד מעובה וחלק. מבשלים במשך 1 דקה. תוריד את החום, העונה ולהוסיף את אגוז מוסקט. מגניב, ערבוב מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב.
שים את התרד בקערה חסינת חום גדולה, לשפוך על קומקום של מים רותחים ולהשאיר במשך 30 שניות.
מסננים לתוך מסננת, מגניב תחת ברז קר ואז לסחוט אותו היטב כדי להסיר את הנוזל העודף.
מורחים כפית או שתיים מהרוטב על החלק התחתון של צלחת גדולה אטומה (כ 30x20cm) ולהניח שליש הלזניה על גבי. כפית על שליש מהרוטב ולפרוס אותו. מערבבים כפית של פסטו דרך הרוטב עם סכין לפזר על חצי התרד עם שליש העגבניות, כמה עלי בזיליקום ושליש הגבינות. מתבלים במלח ופלפל.
שכבה שלישית נוספת של הלזניה עם שליש מהרוטב, כפית של פסטו, שאר התרד, שליש מהעגבניות והגבינות וכמה בזיליקום. עונה.
לסיים עם שכבה של לזניה, האחרון של הרוטב, פסטו, גבינות והעגבניות, כולל אלה על הגפן.
אופים במשך 35-40 דקות עד הזהב. התפזרו עם עלי הבזיליקום האחרונים והגשו.