לזניה לאפות לשניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז לתת לזניה לאפות אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות ותקני בשר טחון רזה במיוחד, שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: לזניה לאפות לשניים, לזניה ללא אפייה, ו לזניה ללא אפייה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, בשר חום עם בצל ושום במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים עגבניות ומרחבי גבינת שמנת; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה ותערובת פשוט מגיע לרתיחה.
מוסיפים תרד; מבשלים ומערבבים 1 דקות.
הסר מהחום, להוסיף 1/4 כוס גבינה מגורר; מערבבים עד מומס.
אטריות ניקוז. כפית 1/3 תערובת תרד כוס לכל אחד 2 (2-כוס) ramekins; העליון עם אטריות, ומאפשר עודף אטריות להאריך על שפת ramekin. למעלה כל אחד עם תערובת תרד 1/3 כוס; אטריות לקפל בחזרה על צלחת כדי לכסות מילוי. חזור עד שכל המילוי מקופל בין שכבות אטריות; למעלה עם שאריות גבינה גרוסה.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.