לזניה עם נקניק ראגו Redux יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 579 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, מלח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עם נקניק ראגו, לזניה תרד עם ראגו פטריות, ו לזניה תרד עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, כבד, חום 1 כף. שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל; מטוגנים עד הזהב, 5 דקות. מערבבים סלרי וגזר; מבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף נקניק ו 1/2 כפית. מלח, פירוק בשר עם כפית, ומבשלים עד שהוא מאבד את צבע הגלם שלה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים חלב ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד התאדה לחלוטין, 10 עד 12 דקות. (התערובת תופיע די curded בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים יין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים עגבניות ומיץ, מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים בעדינות, חשוף. קוק סמרטוט עד נוזל מפחית בשליש, על 30 דקות. עונה עם 1/4 כפית. פלפל ונשאר 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
7
במעבד מזון, מערבולת גבינת קוטג', ביצה, 1/4 כוס פרמזן, נשאר 1/4 כפית. פלפל, ואגוז מוסקט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים תנור ל-37
9
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
10
לנקז אטריות ולשכב שטוח על מגבות מטבח ללא חופפים. שמן 9 על 13 ב. צלחת אפייה ומרח עם על 1/2 כוס סמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
11
הוסף שכבה אחת של אטריות (עבור רוב המותגים זה 3 גיליונות לכל שכבה).
מרכיבים שתצטרך
12
מורחים עם שליש ראגו, ואז למעלה עם שכבה נוספת של אטריות, חצי תערובת הגבינה, ועוד שכבה של אטריות. חזור על שכבות, נותן לך 2 שכבות לסירוגין של רוטב וגבינה. מכסים בשליש הנותרים של סמרטוט ומפזרים באופן שווה עם פרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
13
מכסים את הלזניה בנייר כסף משומן ואופים עד חם, 30 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.