קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

לזניה עם נקניק ראגו Redux

לזניה עם נקניק ראגו Redux
לזניה עם נקניק ראגו Redux יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 579 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, מלח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עם נקניק ראגו, לזניה תרד עם ראגו פטריות, ו לזניה תרד עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, כבד, חום 1 כף. שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל; מטוגנים עד הזהב, 5 דקות. מערבבים סלרי וגזר; מבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף נקניק ו 1/2 כפית. מלח, פירוק בשר עם כפית, ומבשלים עד שהוא מאבד את צבע הגלם שלה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים חלב ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד התאדה לחלוטין, 10 עד 12 דקות. (התערובת תופיע די curded בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים יין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים עגבניות ומיץ, מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים בעדינות, חשוף. קוק סמרטוט עד נוזל מפחית בשליש, על 30 דקות. עונה עם 1/4 כפית. פלפל ונשאר 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
7
במעבד מזון, מערבולת גבינת קוטג', ביצה, 1/4 כוס פרמזן, נשאר 1/4 כפית. פלפל, ואגוז מוסקט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים תנור ל-37
9
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
10
לנקז אטריות ולשכב שטוח על מגבות מטבח ללא חופפים. שמן 9 על 13 ב. צלחת אפייה ומרח עם על 1/2 כוס סמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
11
הוסף שכבה אחת של אטריות (עבור רוב המותגים זה 3 גיליונות לכל שכבה).
מרכיבים שתצטרך
12
מורחים עם שליש ראגו, ואז למעלה עם שכבה נוספת של אטריות, חצי תערובת הגבינה, ועוד שכבה של אטריות. חזור על שכבות, נותן לך 2 שכבות לסירוגין של רוטב וגבינה. מכסים בשליש הנותרים של סמרטוט ומפזרים באופן שווה עם פרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
13
מכסים את הלזניה בנייר כסף משומן ואופים עד חם, 30 דקות.
14
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, מחולקפלפל שחור טחון טרי, מחולק794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול עגבניות שלמות, כולל מיצים, קצוץ דק או מרוסק עם הידייםיכול עגבניות שלמות, כולל מיצים, קצוץ דק או מרוסק עם הידיים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קצוץגזר קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש, כמו שרדונהיין לבן יבש, כמו שרדונה1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי הודו, תרמילים הוסרונקניק איטלקי הודו, תרמילים הוסרו340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות לזניהאטריות לזניה5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת קוטג'דלת שומן (1%) גבינת קוטג'דלת שומן (1%)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדל שומן (1%) חלבדל שומן (1%) חלב0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2(חוֹרֶף)על שמן זית, מחולקעל שמן זית, מחולק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולקתגבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולקת11 קילו קישואים,מלח, מחולקמלח, מחולק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.