לזניה קלאסית
לזניה קלאסית דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 654 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, אורגנו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את האטריות לזניה ושמן זית; מבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז.
מבשלים את בשר בקר טחון ונקניק בסיר גדול מעל חום בינוני; לנקז. מערבבים את הפטריות, מלח שום, אורגנו, טימין, בזיליקום ורוטב עגבניות. מתבלים במלח ופלפל; מבשלים 30 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, ביצים וגבינת פרמזן בקערה.
מצקת מספיק של רוטב הבשר לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' כדי לכסות את החלק התחתון בשכבה דקה. טופס שכבה על גבי הרוטב עם 3 של אטריות לזניה.
מורחים על 1/4 של תערובת גבינת ריקוטה על האטריות.
מפזרים על 1/3 של גבינת מוצרלה על תערובת גבינת ריקוטה ולאחר מכן מצקת על 1/3 של רוטב הבשר על גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים יותר, ציפוי עם 1/4 קילו הנותרים של גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש 90 דקות. אפשר לשבת 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.