קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

לזניה קלאסית

לזניה קלאסית
לזניה קלאסית דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 654 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, אורגנו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את האטריות לזניה ושמן זית; מבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
מבשלים את בשר בקר טחון ונקניק בסיר גדול מעל חום בינוני; לנקז. מערבבים את הפטריות, מלח שום, אורגנו, טימין, בזיליקום ורוטב עגבניות. מתבלים במלח ופלפל; מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בינתיים, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, ביצים וגבינת פרמזן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מצקת מספיק של רוטב הבשר לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' כדי לכסות את החלק התחתון בשכבה דקה. טופס שכבה על גבי הרוטב עם 3 של אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מצקתמצקת
7
מורחים על 1/4 של תערובת גבינת ריקוטה על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מפזרים על 1/3 של גבינת מוצרלה על תערובת גבינת ריקוטה ולאחר מכן מצקת על 1/3 של רוטב הבשר על גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים יותר, ציפוי עם 1/4 קילו הנותרים של גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
אופים בתנור שחומם מראש 90 דקות. אפשר לשבת 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן