קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות18
ציון בריאות16
מגזין

לח סובין מאפינס

לח סובין מאפינס
מאפינס סובין לח יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 18 מנות עם 90 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר חום, מולסה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו לח סובין מאפינס, לח סובין מאפינס, ו לח כוסמין סובין מאפינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הסובין, היוגורט, רסק התפוחים והחלב; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
סוביןסובין
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון והמלח. בקערה אחרת, לשלב את תחליף ביצה, מולסה, שמן, וניל תערובת סובין. מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סוביןסובין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ממלאים כוסות מאפין מצופות בתרסיס בישול שני שלישים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4
אופים בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן