לחם אגוזי מנגו
ניתן להכין את המתכון של לחם אגוזים מנגו בתוך כשעה. תמורת 22 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-2 גרם חלבון, 2 גרם שומן ובסך הכל 102 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. זה עובד היטב כלחם זול. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, מלח, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם אגוזי מנגו, לחם אגוזי מנגו מקדמיה וקריספ מנגו עם קרום אגוזי מקדמיה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת טורפים ביצים, שמן ווניל. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה מנגו, תמרים ואגוזים (הבלילה תהיה נוקשה).
כפית לשניים משומנים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.