תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 854 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך כרוב סבוי, לחם שאור, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, ו מבשלים את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להביא את המניה לרתיחה בסיר גדול ולהוסיף את הכרוב, cavolo nero ו / או כרוב. מבשלים במשך כמה דקות עד מתרכך (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת ב 2 קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
כרוב Lacinato
ל-1 אננס
1 כף גדושה פלפל לבן
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר את הכרוב לקערה גדולה, משאיר את המניה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
טוסט כל אבל 5 של פרוסות הלחם על מחבת מחבת מחבת חמה או טוסטר, ואז לשפשף אותם בצד 1 עם חצאי השום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
טוסטר
5
לאחר מכן, לחמם גדול 4 אינץ ' עמוק ovenproof תבשיל סוג מחבת על הכיריים העליון, לשפוך כמה כוסות שמן זית ולהוסיף pancetta שלך אנשובי. כאשר pancetta הוא חום זהוב רוחש, להוסיף רוזמרין כרוב מבושל לזרוק מעיל הירוקים בכל הטעמים היפים.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוף
ל-1 אננס
ירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שים את התערובת ואת כל המיצים בחזרה לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים 4 של פרוסות קלוי במחבת מסוג התבשיל, בשכבה 1.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מורחים מעל 1/3 של עלי הכרוב, מפזרים מעל 1/4 של פונטינה מגוררת ופרמזן ולהוסיף רסס של שמן זית. חזור על זה פעמיים, אבל אל תילחץ אם המחבת שלך גדולה מספיק רק כדי לקחת שכבות-זה בסדר. רק לשפוך את כל המיצים שנותרו בקערה ולסיים עם שכבה של לחם קלוי על גבי. לדחוף למטה על השכבות עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®
ל-1 אננס
גבינת פונטינה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים את המניה בעדינות על גבי עד שזה פשוט מגיע עד השכבה העליונה. לדחוף שוב ומפזרים מעל פונטינה ופרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת פונטינה
1 כף גדושה פלפל לבן
10
מוסיף קמצוץ טוב של מלח ופלפל ורסס על כמה שמן זית באיכות טובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות, או עד פריך וזהב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
כאשר המרק מוכן, לחלק אותו בין הקערות שלך. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים במהירות את עלי המרווה עד שהם פריכים והחמאה מוזהבת קלות (לא נשרפת!). כפית קצת חמאה בטעם ועלים מרווה על המרק ולהוסיף עוד צורם של פרמזן. כזה שילוב נהדר!
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"