קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אירי

לחם אירי
לחם אירי יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חלב דל, וקריר לפושר (105 עד 115). ממיסים שמרים וסוכר בחלב; מערבבים היטב, ולתת לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמריםשמרים
חלבחלב
2
מוסיפים 2 כפות חמאה מומסת וביצה, פועם היטב. מערבבים קמח ומלח, פועם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
3
יוצקים הבלילה למחבת ברזל יצוק משומן היטב 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר לחם ממחבת מיד, ומניח על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
7
חותכים לחם בחצי אופקית, ומפיצים את השכבה התחתונה עם חמאה. מכסים בשכבה העליונה, וחותכים לפלחים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם