לחם בועות עשבים
לחם בועות עשבים דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 111 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פתיתי פטרוזיליה, עשב שמיר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 7% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר בועות עשבי תיבול שום , לחם קופים קרמל (AKA לחם בועות) ולחם בועות .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים גבינה ותבלינים. בקערה אחרת מערבבים חמאה ושום; לְהַפְרִישׁ.
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים.
מגלגלים לכדורים. מצפים כדורים בתערובת חמאה, ואז טובלים בתערובת גבינה.
מניחים ב-9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-350 מעלות למשך 22-26 דקות או עד להזהבה. (מכסים ברפיון בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי.) מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.