לחם ביצת פסחא קלוע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים, אז נסו לחם ביצי פסחא קלוע. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 74 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 24 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1607 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו לחם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לך קמח, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 21%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם פסחא קלוע, לחם פסחא קלוע, ו לחם פסחא קלוע.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1 כוס קמח, סוכר, מלח ושמרים; מערבבים היטב.
שלב חלב וחמאה בסיר קטן; מחממים עד שהחלב חם והחמאה מתרככת אך לא נמסה.
מוסיפים בהדרגה את החלב והחמאה לתערובת הקמח; תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים שתי ביצים ו 1/2 כוס קמח; מקציפים היטב.
מוסיפים את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך זה לזה, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 8 דקות.
משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני סיבובים בגודל שווה; מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מגלגלים כל סיבוב לגליל ארוך באורך של כ -36 אינץ 'ועובי 1 1/2 אינץ'. בעזרת שתי חתיכות הבצק הארוכות יוצרים טבעת קלועה ברפיון ומשאירים רווחים לחמש הביצים הצבעוניות. אטמו את קצות הטבעת יחד והשתמשו באצבעותיכם כדי להחליק את הביצים בין צמות הבצק.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים כיכר על תבנית עם חמאה ומכסים באופן רופף במגבת לחה.
מניחים כיכר במקום חמים ומניחים לתפיחה עד להכפלה בכמות גדולה, כ-45 דקות.
מברשת עלה כיכר עם חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 50 עד 55 דקות, או עד להזהבה.