קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם ביצת פסחא קלוע

לחם ביצת פסחא קלוע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים, אז נסו לחם ביצי פסחא קלוע. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 74 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 24 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1607 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו לחם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לך קמח, חלב, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 21%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם פסחא קלוע, לחם פסחא קלוע, ו לחם פסחא קלוע.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 1 כוס קמח, סוכר, מלח ושמרים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב חלב וחמאה בסיר קטן; מחממים עד שהחלב חם והחמאה מתרככת אך לא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים בהדרגה את החלב והחמאה לתערובת הקמח; תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
4
מוסיפים שתי ביצים ו 1/2 כוס קמח; מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
5
מוסיפים את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך זה לזה, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני סיבובים בגודל שווה; מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מגלגלים כל סיבוב לגליל ארוך באורך של כ -36 אינץ 'ועובי 1 1/2 אינץ'. בעזרת שתי חתיכות הבצק הארוכות יוצרים טבעת קלועה ברפיון ומשאירים רווחים לחמש הביצים הצבעוניות. אטמו את קצות הטבעת יחד והשתמשו באצבעותיכם כדי להחליק את הביצים בין צמות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
גלולגלול
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מניחים כיכר על תבנית עם חמאה ומכסים באופן רופף במגבת לחה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מניחים כיכר במקום חמים ומניחים לתפיחה עד להכפלה בכמות גדולה, כ-45 דקות.
12
מברשת עלה כיכר עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
13
אופים בתנור שחומם מראש למשך 50 עד 55 דקות, או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור