לחם בירה
לחם בירה יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גרעיני חמניות, צ'דר חריף, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. נסו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד, גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, ו אנא המאהב שלך בירה עם לחם בירה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל החלק הפנימי של מחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ ' עם תרסיס nonstick ולהניח בצד.
לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח חיטה, אבקת אפייה, מלח, סוכר, שמיר בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים את הבירה רק כדי לשלב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
מפזרים עם גרעיני חמניות, אם משתמשים.
אופים על המדף האמצעי של התנור עד שהלחם מגיע לטמפרטורה פנימית של 210 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, כ 45 עד 55 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במחבת במשך 10 דקות.
להעביר את כיכר קירור מתלה במשך 10 עד 15 דקות לפני חיתוך והגשה.